NYHETER

Så långt lådan räcker!

Sommarrensar i förrådet där jag har en låda med exemplar av Varför skriver du? Det är boken som ger svar på hur det kommer sig att så många har skrivlust och författardrömmar och varför de har det just nu.

Nu säljer jag ut böckerna för 99 kr/st (inkl frakt och moms) så långt högen i lådan räcker. Hör av dig på ulrika@ulrikajosefsson.nu så skickar jag ditt exemplar!

Om du istället föredrar e-böcker så har jag en sommarkampanj på boken i e-boksformat i min webbshop. Pris: 59 kr

Önskar dig en riktigt skön läs- och skrivsommar!

Ulrika

Sagt om boken:

Anna Zäch, författare och läsare:

Det är en intressant sammanställning av det man möter om man vill skriva eller bli författare […] Var länge sedan jag läste en sådan bok där man rätt som det är börjar treva efter den gula överstrykningspennan för att markera ett viktigt eller intressant stycke i boken.[…] Jag gillade ju absolut avsnitten som sammanfattar författaridealen genom tiderna och beskriver 90-talets utveckling av datorer för hemmabruk.

Så här säger BTJ (tidigare Bibliotekstjänst) i sin recension:

Den här lättlästa boken är en habil genomgång av företeelser många kan relatera till. Presentationen är pedagogisk, texten är välgjord. Den som sysslar med textproduktion kan här hitta en hel del av intresse. (BTJ-häftet nr 23, 2018. Lektör: Maria Nyman)

Även Borås Tidning har recenserat boken och skriver bl.a. att:

Författarinnan har skrivit klargörande och mångsidigt om sin snåriga fråga och stigar strålar ut från texten.